Majhen prispevek, veliko darilo

Danes, 25. 4. 2017, smo kot vsako leto izvedli akcijo Majhen prispevek, veliko darilo, v okviru katere smo urejali šolsko okolico. Letos smo jo povezali še s projektom Šport Špas – druženje treh generacij, saj so nam pri delu pomagali starši, babice in dedki.

Odrasli so nam pomagali z žaganjem in pospravljanjem vej z orodjem in stroji. Posadili smo drevo ginko in ob tem zapeli pesem, da bo lažje rasel. Pri sajenju drevesa nam je pomagal tudi hišnik.

Okrasili smo škarpo ob cesti tako, da smo si pobarvali dlani in jih odtisnili. Učenci 1. in 2. razreda so pobirali smeti, učenci 5. razreda so pometali. Učenci 4. razreda so okopali vrtiček in posadili rože. Učenci 3. razreda pa so z barvami obnovili talne oznake za igre in čakanje na avtobus. Člani novinarskega krožka smo poleg drugih stvari tudi fotografirali.

Na koncu smo se posladkali z dobrotami, ki so jih naredili starši. Najbolj nam je bilo všeč, ko smo se posladkali, vendar smo z veseljem tudi pomagali pri delu in uredili ter polepšali okolico naše šole.

 

Zapisali: Lana Rajar in Luna Fink

(Skupno 124 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.