Tradicionalni slovenski zajtrk

V petek, 17. 11. 2017, smo imeli v šoli tradicionalni slovenski zajtrk. Ko smo prišli v šolo, je bilo že vse pripravljeno za zajtrk – mize so bile pogrnjene, hrana in pijača pripravljeni.

     

Razdelili smo se v dve skupini. Učenci 1. in 2. razreda so bili v eni učilnici, učenci 3., 4. in 5. razreda pa v drugi.    

Jedli smo kruh, maslo, jabolka, med in zraven pili mleko.

Maslo in med smo si mazali sami. Ko smo pojedli, smo odšli v svoje učilnice. Takšen zajtrk nam je bil zelo všeč, saj je okusen in zdrav.

     

Na ta dan smo pripravili tudi akcijo zbiranja starega papirja. Bili smo zelo pridni, saj smo zbrali kar 1810 kg starega papirja.

 

Zapisali: Anže, Sanja, Lara in Florijan, člani novinarskega krožka

(Skupno 126 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.