Podružnica Birčna vas 07 307 95 50
 

Zimski športni dan

V torek, 30.1.2018, smo imeli zimski športni dan. Razdelili smo se v skupini, ki sta se zamenjali. Ena skupina se je najprej odpravila na drsanje, tam je vsak dobil svoje drsalke. V šotoru smo se preobuli in si nadeli čelade. Najprej smo hodili dva kroga, potem smo šli slalom okoli stožcev. Nato smo vozili slalom s počepi. Ko smo prišli do stožca, smo naredili  počep. Nato smo vozili slalom in pri stožcu naredili krog. Igrali smo se tudi igro Kdo se boji črnega moža. Prenehali smo z drsanjem, se preobuli in šli na malico. Ko smo pojedli malico, smo odšli nazaj na drsališče. Tam smo drsali, kakor smo želeli. Imeli smo se odlično!

Šli smo tudi na kegljišče KUGL (Kegljaško društvo Vodnjak). Tam smo se preobuli v copate (ali smo bili bosi). Tekmovala sta dva tekmovalca, ki sta igrala istočasno. Najprej sta imela tri mete za vajo, potem sta tekmovala za medaljo. Razdelili smo se v skupine po pet in tekmovali med ekipami. Na koncu so nam razsvetlili kegljišče s posebno nočno razsvetljavo. Vsi smo zelo dobro kegljali. Druga skupina si je ogledala tudi kegljišče v Portovalu. Vsi smo se imeli zelo lepo.

Naši kegljaški dosežki bodo objavljeni na uradni spletni strani šolske lige: http://www.kegljanje.com/index.php/solska-liga/10-lucajev-na-polno/10-lucajev-na-polno-osnovne-sole

Zapisali so novinarji: Lana Erpe, Anže Fabijan, Sanja Lužar in Maša Gregorčič.

 
 

Več prispevkov iz Novice

 
 

Deli