Ogled muzeja v Bistri

11. 4. 2018 smo se učenci 4.a in 5.a odpravili v TMS. Tam smo si ogledali stare avtomobile. Nato smo šli v prostor, kjer smo izvedeli, zakaj se uporablja merjenje. Ogledali smo si tudi vodni mlin, v različnih prostorih so bile nagačene živali. Proti koncu smo izdelali zapestnico, ki ni bila težka za izdelavo. Nato smo šli še v gluho sobo. Nazadnje smo si še ogledali 15 Titovih avtomobilov. Po končanem ogledu smo odšli domov. Ta dan smo se imeli zelo lepo.

Zapisala: Julija Šušteršič in Anže Fabijan

V četrtek, 12. 4. 2018, smo učenci 3., 2. in 1. razreda odšli v TMS Bistra. Ogledali smo si stara vozila. Potem smo šli v lovski oddelek. Tam smo si ogledali nagačene živali, divje živali in gorske živali. Ogledali smo si: medvede, gamse, ptice, divje race in divje svinje. Odšli smo tudi na delavnice. Naredili smo letalne naprave. Zelo nam je bilo, saj so letele zelo daleč.

Šli smo tudi v gluho sobo. Tam je bilo zelo tiho, sploh ko smo zaprli oči in poslušali. Na koncu smo si šli ogledat še Titova vozila. Nekatera so bila še lepo ohranjena. A vsa Titova vozila so morala imeti debela okna, da je bil Tito zavarovan pred streli. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo si ogledali lovski oddelek.

Zapisala: Sanja Lužar

(Skupno 187 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.