Stopili smo v praznični čas

Vse, v kar upate, naj se izpolni,

kar iščete, naj se odkrije,

kar si želite, naj se uresniči!

Čas hitro teče in že je tu veseli december – praznični mesec. Prazniki zaznamujejo nek notranji nemir v pričakovanju nekaj lepega, čarobnega. Letošnje leto bo čas praznikov še toliko bolj poseben, ker nas je zajela epidemija. Dajmo vsa naša pričakovanja usmeriti v to, da se bo le-ta kmalu končala.

V času božiča in novoletnih praznikov si voščimo vse najlepše, vsem želimo veliko sreče, zdravja in družinske topline. Vzdušje si ustvarimo tudi z različnimi okraski, ki naš prostor naredijo bolj prazničen in posledično tudi bolj vesel. Pravijo, da dlje časa je prostor okrašen, bolj dolgo so prisotni topli občutki. Praznično dogajanje smo popestrili tudi na podružnični šoli v Birčni vasi, kjer smo izvedli tehniški dan v ustvarjalnih delavnicah. Le- te se niso odvijale v šoli, ampak v domačih hišah. Učenci so na daljavo izdelovali okraske  ter z njimi okrasili dom. V domove so se prikradli decembrski možje iz papirja, snežinke, zvezde in smrečice. Izdelali so tudi novoletne voščilnice. Brali in sestavljali so novoletna voščila in jih čitljivo zapisali v svoje voščilnice.

Pri ustvarjanju so bili učenci zelo kreativni in ustvarjalni. Ponosni so bili na svoje izdelke.

Zaposleni se skupaj z učenci trudimo, da drug drugemu prinašamo veselje in s svojimi dejanji do soljudi delimo upanje in pogum za jutrišnji dan.

Oglejte si izdelke izpod pridnih rok naših učencev.

Srečno!

                                                                                              Zapisala: Majda Kolenc

.

Tako so ustvarjali Pirčevi. Veliko pridnih in ustvarjalnih rok, na koncu pa čudoviti izdelki.

.

Tomaž je naredil okraske iz papirja ter voščilnici.

.

V Nikini ustvarjalni delavnici so nastali lepi okraski in voščilnice.

.

GALERIJA SLIK:

(Skupno 172 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.