Stopimo v praznični čas

Branje zgodb, ples, petje, instrumentalna glasba in ustvarjalne delavnice so bile spremljevalne dejavnosti na tehniškem dnevu, ki smo ga izvedli v prvem tednu decembra. Motivacija učencev in strokovnih delavcev je bila na visoki ravni. Izrazila se je z aktivnim delom in prijetnim delovnim vzdušjem v razredih. Čeprav pokrajine zunaj šolskih zidov še ni okrasil sneg, je bilo vzdušje že skoraj novoletno. V ustvarjalnih delavnicah so učenci uživali in imeli možnost dopustiti domišljiji prosto pot. Izdelali smo veliko voščilnic in novoletnih okraskov. Z izdelano dekoracijo smo okrasili šolo. Učiteljica Vida je z učenci uspešno izvedla vajo za nastop na prireditvi za otroke in zaposlene v podjetju Johnson d. o. o.

Dan dejavnosti smo zaključili v prijetni atmosferi in z dobrim občutkom, saj smo naredili veliko izdelkov, ki nam sedaj krasijo šolo in oddajajo praznično vzdušje.

                                                                                             Zapisala učiteljica Majda Kolenc

 

 

 

Vtisi učencev:

– zabavno izdelovanje snežink za okrasitev razreda, kjer sedaj vlada zimsko vzdušje;

– kreativno risanje in lepljenje voščilnic;

– zanimiva zgodba o Miklavžu, ki so si jo učenci ogledali na projekciji, na podlagi le-te dobremu možu napisali                 pismo s svojimi željami;

– čas pred prazniki je čudovit in zabaven.

 

Zapisali učenci Podružnice Birčna vas

 

(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.