Nastop učencev za delavce podjetja Johnsons Controls, d.o.o.

Mesec december je čas veselja, druženj, obdarovanj in praznovanj. Tudi učenci Podružnice Birčna vas so se priključili tem prijetnim in veselim dogodkom. Enega so tudi sami ustvarili.

V telovadnici OŠ Šmihel so pripravili prednovoletno prireditev za otroke in zaposlene v TPV Johnson Controls, d. o. o. Nastopili so člani otroškega pevskega zbora in krožka Ustvarjalnice. Pripravili so zimsko pravljico o dveh snežakih. V igrici ni manjkalo radovednih in igrivih otrok, porednih snežink, postavnih snežakov in glasne srake. Med dramatizacijo so učenci peli, plesali in igrali na instrumente. Na nastop so se dobro pripravili. Izdelali so tudi rekvizite.

Starši in otroci, ki so si ogledali predstavo, so nastopajoče pohvali. Ob koncu so skupaj zapeli pesmici Snežak in Mi se imamo radi.

Po prireditvi je otroke zaposlenih v Johnson Controls in naše učence obiskal še Božiček, jim razdelil darila in obljubil, da jih drugo leto spet obišče. Pohvalil je naše učence za izvrsten nastop, učenci pa so obljubili, da se bodo drugo leto spet naučili kakšno novo in zanimivo igrico.

 

                                                                                                  Mentorici: Mojca Pirc in Vida Šter

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.