Pravljični večer

V torek, 18. 12. 2018, je ob 16 h na podružnici potekal pravljični večer. Na njem so se predstavili vsi učenci s svojimi točkami. Veliko je bilo petja in plesa, vse skupaj pa je bilo obarvano s pravljično čarobnostjo prednovoletnega časa. Učenci, ki sodelujejo na krožku Ustvarjalnice pa so skupaj s pevskim zborom zaigrali pravljico Dva snežaka. Kot vedno, so bili učenci na nastop odlično pripravljeni, nastopili so suvereno in z veliko zagnanostjo. Učenci so se izkazali tudi kot odlični improvizatorji, saj so dobro kljubovali manjšim tehničnim težavam, ki jih niso spravile iz tira. Vsi učitelji jim za lep nastop prisrčno čestitamo.

Ob koncu je vodja podružnice Vida Šter vsem zaželela lepe praznike in se zahvalila vsem zaposlenim na podružnici, učencem in staršem, ki so prispevali k temu, da se je prijetno končal še en pravljični večer. Starši in učenci so se nato družili skupaj ob čaju in izmenjali kar nekaj lepih besed.

Pravljični večer je obiskalo tudi nekaj naših bodočih prvošolcev, ki so si ogledali učilnico prvega razreda in spoznali sedanje prvošolce ter ostale učence. Upamo, da so se že pričele spletati prijateljske vezi in bo prihod v novo šolo za njih zato še bolj prijeten.

Učiteljice podružnice

 

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.