Pohvala

Pozdravljeni učenci in starši,

 

ki se doma trudite po najboljših močeh v dani situaciji. Trenutna zdravstvena ovira nas je sicer ločila, pa hkrati tudi povezala. Ločeni smo od šolskih klopi, telovadnice, knjižnice, kuhinje … hkrati pa v družini bolj povezani. Tudi za ta trenutek smo lahko hvaležni.

V obvestilu nekaj dni nazaj smo želeli spodbuditi vse učence k čim boljšemu sodelovanju, danes pa se hočemo ozreti predvsem na tiste, ki redno sodelujete z nami in ki premagujete tudi marsikatero oviro, da bi sledili navodilom in nalogam, ki jih pripravljamo učitelji.

Šolsko delo na daljavo poteka že četrti teden in zavedamo se, da ni enostavno slediti vsem navodilom, opozorilom, dejavnostim in učnemu procesu, ki je res zelo drugačen. Tudi za nas. Domači učitelj ali učiteljica sta se verjetno drugače lotila dela, kot ga opravi učiteljica in učitelj v šoli, mar ne, učenci?

Kljub vsemu bi vas želeli pohvaliti, dragi starši, da stojite svojim otrokom ob strani in se prizadevate pojasniti marsikatero učno snov ali narediti marsikateri pripomoček, s katerim lažje ponazorite učno snov. Moramo priznati, da ste nekateri zelo iznajdljivi ter pri delu uporabljate dane naravne in domače materiale.

Vedite, da smo veseli vsakega odziva, kako vam gre, veseli vsake fotografije ali posnetka, kjer nam pokažete, da zmorete. Povratna informacija je neprecenljiva, hkrati pa nas razveseli, nasmeji in daje motivacijo za delo naprej. Tako zelo, da smo želeli to pokazati tudi s tem obvestilom. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja, s katerim lahko premagamo tudi večje ovire izobraževanja na daljavo.

 

Kolektiv OŠ Šmihel

(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.