Vtisi tretješolcev o plavalnem tečaju

Tretješolci smo se v tednu od 27. 9. do 1. 10. 2021 udeležili plavalnega tečaja na OŠ Grm. Nekaj učencev je delilo svoje vtise in izkušnje, ki so jih pridobili na plavalnem tečaju.

Z našim razredom smo šli na plavalni tečaj. Plavali smo cel teden. Vsako jutro nas je avtobus peljal do Šmihela. Imeli smo učitelja Boštjana. Plavali smo kravl, hrbtno in prsno. Dobil sem zlatega delfina kot najboljši plavalec razreda. Najboljša tehnika plavanja mi je kravl. Bil sem v večji skupini. Imeli smo dobro malico. Zelo lepo je bilo.

                                                                                                                                                                            Jakob Muhič

Prišel je teden plavanja. Zbrali smo se pri Osnovni šoli Grm. Spoznali smo učitelja Boštjana. Prvi dan smo plavali žabico. Naslednje dni nas je naučil še nekaj plavalnih tehnik. Zabaval sem se s sošolci. Všeč mi je bilo kosilo v Šmihelu. V petek smo plavali za oceno. Najbolj mi je bilo všeč, ker nismo imeli domačih nalog. Dobil sem oceno 5 in srebrnega delfina.

                                                                                                                                                                              Lovro Ovniček

Prejšnji teden sem šel na plavalni tečaj. Vsak dan smo šli z avtobusom v mesto. Najprej smo šli v šolo Šmihel, potem pa na Grm. Z učiteljem Boštjanom in učiteljico Saro smo se učili plavati. Ko smo končali, smo šli nazaj v Šmihel in imeli kosilo. Po kosilu smo šli nazaj v Birčno vas. Bilo je zabavno in veliko sem se naučil.

                                                                                                                                                                        Uglješa Zmijanjac

Na plavalnem tečaju smo plavali in se potapljali. Na koncu in začetku smo imeli prosto igro. Ko smo plavali, smo se zabavali. Najbolj mi je bila všeč igra s črvi. Na plavalnem tečaju sem se naučila delati stojo. Voda v bazenu je bila mrzla. Kljub temu sem se naučila dobro plavati. Na plavanju smo bili razdeljeni v dve skupini. Na koncu tečaja smo bili ocenjeni. Teden je hitro minil. Imeli smo se lepo.

                                                                                                                                                                         Tanita Klobučar

(Skupno 67 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.